11 éve vagyok szerkesztő, legújabb szerelmem pedig a szövegírás. Elsősorban érzelmekre ható, személyekhez köthető szövegeket írok, olyanokat, amik a száraz tények helyett inkább megszólítanak, megérintenek. Egy másik szerelem a háttér biztosítása, hívjuk asszisztenciának, vagy egy olyan mozgatórugónak, ami nélkül nem lehet alkotni és eredményt elérni. Ezekről bővebben a szolgáltatásoknál írok.

Virtuális asszisztens

Fontosnak tartom kiemelni, hogy nem kínálok semmi olyat, amit ne tudna mindenki maga is megoldani. Egyvalamit adok csupán: időt – a legfontosabb dolgot, ami nélkül nehéz lenne egyről a kettőre jutni, fejlődni, töltődni, hogy újonnan szerzett energiánkat és tapasztalatainkat visszaforgathassuk, kamatoztathassuk. Folyton változó világban élünk, így mi magunk is rendre változunk, ahogy aktivitásunk is. Átértékelünk. Egyszer pedig csak érezni és érteni kezdjük az idő fontosságát, és belátjuk, nem mindegy, mire és hogyan használjuk azt.

Ha tehát önmagad érdekében te is határokat húznál, engedd el magad egy picit, és szervezz ki olyan feladatokat, melyeket nem muszáj Neked elvégezned. Ez jó lesz Neked is, és nem tagadom: nekem is. Tehát mind a ketten csak profitálhatunk belőle.

Dolgozzunk együtt!